Cautare

2575 de rezultate pentru "dobrogea grup" (3.91 secunde)
Fiecare schelet va fi dus la institutul de antropologie, iar istoricii ar putea sa rescrie...istoria, mai ales cu privire la rolul bulgarilor in Dobrogea.
a fost prins in Strategia integrata de dezvoltare durabila a Deltei Dunarii in contextul necesitatii reabilitarii drumului care leaga Dobrogea de Moldova.
Amplasarea bazelor americane in Dobrogea este un lucru bun, dar care a fost platit cu pretul izolarii Romaniei fata de Europa, a mai spus Geoana.
"Nu putem intelege, asta nu e descentralizare", a afirmat Radu Comanici, dand exemplul plajelor care vor ramane in administrarea Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral.
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Dar Ionel Manafu ocupa si functia de director executiv la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral, functie cu care i-a luat ceva timp sa se familiarizeze si dupa cum spun unele voci, nu ar fi prea interesat sa o paraseasca prea repede.
Dar Ionel Manafu ocupa si functia de director executiv la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral, functie cu care i-a luat ceva timp sa se familiarizeze si dupa cum spun unele voci, nu ar fi prea interesat sa o paraseasca prea repede.
Voiti sa ne luati ceea ce este al nostru, adica Dobrogea si sa ne dati in schimb ceea ce nu este al vostru:
Membru al USR, Filiala Dobrogea din 2004. Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ?
Caricaturistii care expun sunt: Jimmy Stanescu, Cornel Ursu-Dobrogea, Leonte Nastase, Nestor Damaso del Pino, Codrin Cardu. Cuvant de deschidere: Ana Amelia Dinca.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
un candidat pentru Consiliul Judetean, stingand astfel speculatiile cum ca PD isi va aroga acest "drept", eventual prin Ionel Manafu, care insa nu pare dispus sa renunte la sefia Directiei Apelor Dobrogea Litoral.
Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca, personal, nu intelege cum gandesc unii dintre colegii sai de partid, cu referire directa la atitudinea lui Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea - Litoral.
"Este vorba despre proiecte precum reabilitarea Spitalului Municipal Mangalia, reabilitarea zonei industriale a Mangaliei, constructia de locuinte ANL si sociale, infrastructura pentru cartierul Dobrogea I.
Plantatiile se vor face in special in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia. Conform acestuia, de-a lungul cailor ferate se vor infiinta perdele forestiere in cinci judete, printre care si Doljul.
Caprele de rasa frantuzeasca sunt crescute in Dobrogea (zona Constantei), iar laptele este colectat zilnic, prelucrat local si vandut in Romania si strainatate, sub brandurile LactIQ si Zana:
Asa se face ca, intr-o intalnire neanuntata in program, ministrul Blaga l-a urecheat la modul cel mai serios pe Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, pe care l-a facut raspunzator de eventualul esec al sezonului estival 2006.
In 1939, cand Bulgaria a amenintat Romania si a concentrat trupe la granita noastra, ca sa intre si sa ia Dobrogea cu forta, ministrul de Externe roman a plecat urgent la Ankara, iar Turcia a mobilizat imediat armata la granita Bulgariei si a avertizat-o ca in momentul in care trupele bulgare vor intra in Romania, fortele militare turcesti vor intra in Bulgaria.
In Dobrogea, in prima saptamana, vremea va fi in general in incalzire, de la valori medii maxime de -2 grade in prima zi, pana la 8 - 9 grade in jurul datei de 5 februarie, perioada in care va fi cald pentru aceasta data.
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral. Se poate concluziona, asadar, ca si Ionel Manafu i-a dat un branci Sulfinei Barbu de pe post.
google-analytics.com